het Maal, Kaat Roels Dauwtrip en lente-ontbijt Graag vroeg uit de veren? Doe mee met de dauwtrip in Landschap De Liereman, begeleid door stiltecoach Karen. Afspraak om 6.30 uur aan het bezoekerscentrum van Landschap De Liereman. Geniet daarna van ... 1 mrt. 2023
het Maal, Kaat Roels De pompoenpit Als buren van Kasterlee weten we welke reuzen uit een kleine pompoenpit groeien. Maar als bakker fascineren de pitten me extra: wie pelt ze en hoe? Waarom halen we ze in China als pompoenen het hier z... 4 nov. 2022
het Maal, Kaat Roels Waardevol Weet je soms niet meer wat te geven aan je gastheer/vrouw? Zeer herkenbaar: zo veel mensen hebben eigenlijk al alles. Kies voor de essentie van een geschenk: waarde-geven. Ga eens langs bij Het Huizek... 31 okt. 2019
het Maal, Kaat Roels Welkom Ruim 7.000 jaar ondersteunt graan de mens. Dag in, dag uit. Lekker, gezond, duurzaam. Overal waar onze voorouders zich vestigden ontstond een unieke broodcultuur. Maar dit voedzame, traditionele brood... 1 jan. 2018
het Maal, Kaat Roels Inspiratie (maart 2018) Ongeveer een jaar geleden viel het in mijn bus: een akkoord om stage te lopen in de Superette in Gent. De Superette is een origineel restaurant/bakkerij-concept van Kobe Desmaraults die o... 1 jan. 2018
het Maal, Kaat Roels Verpakking, een dilemma Verpakkingsmateriaal is een hot topic vandaag. Uiteraard zijn verpakkingen nodig. Want zonder verpakking zijn voedingsmiddelen niet beschermd en loopt voedselverspilling snel op. Maar er is natuurlijk... 31 dec. 2017