Fruittoast

vergeet de kaas niet

Nog 1 keer, zacht winterfruit en warme kaas.

Ingrediënten

Sneetjes (oud) desembrood

appel

peer

walnoot

gruyère

blauwe aas

boter of olijfolie


Appel / gruyère

Smeer boter op dikke sneden desembrood of druppel er olijfolie over.  Zet ze 5-10 minuten op een vuurvaste schaal in een oven van 200°C. 

Schil de appel.  Rasp de appel en ook de gruyère.  Leg een laag geraspte appel op de toast en strooi er gruyère over.  Zet 5-10 minuten in een oven van 200°C.

of

Peer / blauwe kaas

Was de peer en snij in dunne plakjes.

Snij reepjes van de kaas.

Smeer boter op dikke sneden desembrood of druppel er olijfolie over.  Bestrooi ze met stukjes walnoot.  Zet 5-10 minuten op een vuurvaste schaal in een oven van 200°C. 

Leg plakjes peer op de toast en repen schimmelkaas en zet nog eens 5 minuten in de oven.



Gnocchi
gewoon brood wordt een luxueus gerecht