Nog 1 keer, zacht winterfruit en warme kaas.
Ingrediënten
Sneetjes (oud) desembrood
appel
peer
walnoot
gruyère
blauwe aas
boter of olijfolie
Appel / gruyère
Smeer boter op dikke sneden desembrood of druppel er olijfolie over. Zet ze 5-10 minuten op een vuurvaste schaal in een oven van 200°C.
Schil de appel. Rasp de appel en ook de gruyère. Leg een laag geraspte appel op de toast en strooi er gruyère over. Zet 5-10 minuten in een oven van 200°C.
of
Peer / blauwe kaas
Was de peer en snij in dunne plakjes.
Snij reepjes van de kaas.
Smeer boter op dikke sneden desembrood of druppel er olijfolie over. Bestrooi ze met stukjes walnoot. Zet 5-10 minuten op een vuurvaste schaal in een oven van 200°C.
Leg plakjes peer op de toast en repen schimmelkaas en zet nog eens 5 minuten in de oven.